Kërkesë për komunikim

QENDRA KOMBËTARE “RRËNJËT TONA” SHOQATA “ALEANCA QYTETARE PËR MBROJTJEN E VLERAVE KOMBËTARE”, SHOQATA: “ILIRICUM SACRUM’ SHOQATA “IMAZHI SHQIPTAR” SHOQATA “VLERAT SHQIPTARE” QENDRA KËRKIMORE SHKENCORE – G & G GROUP Organizojnë: KUVENDIN NDËRKOMBËTAR “VAZHDIMËSIA HISTORIKO-GJUHËSORE DHE ETNOKULTURORE E SHQIPTARËVE” TIRANË, 09-11 MAJ, 2019, MUZEU KOMBËTAR I nderuar z.znj…, Ky mesazh më poshtë është përcjellë të 400…