Mirësevini në

RRËNJËT TONA

Ushtron aktivitetin e saj në përputhje me legjislacionin Shqipëtar në fuqi, konkretisht ligji nr. 8788, date 07.05.2001 “Për Organizatat Jofitimprurese”. Eshtë themeluar me vullnet të lirë nga një grup anetarësh nismëtarë dhe është një organizatë, jofitimprurëse. Ajo është një organizim jo qeveritar, i pavarur nga partitë e organizatat politike dhe gëzon liri dhe autonomi të veprimit në përputhje me Statutin, Programin dhe Rregulloren e saj. Qëllimi i veprimtarisë së Organizatës është të ndikojë në politikat strategjike të shtetit Shqiptar që garantojnë mbrojtjen e vlerave kombëtare dhe në këtë kuadër saj të zhvillojë fushata periodike sensibilizuese për mbarë komunitetin shqiptar.

Kuvendi

RRËNJËT SHQIPTARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lacinia non est nec egestas. Nulla efficitur ipsum eu est eleifend, viverra ultrices orci semper. Vivamus sit amet ipsum sit amet lectus volutpat porttitor sollicitudin sit amet tortor. Nulla facilisi. Suspendisse rutrum sem non velit accumsan vestibulum. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam condimentum vulputate varius. Suspendisse sit amet sem ut quam sagittis fringilla in pretium quam.

Njihuni me të rejat më të fundit

NJOFTIME

Bashkëpuntorët Tanë